DIGITALE ZELFVERDEDIGING voor ZZP’ers

5 oktober 2020 // 9:00-11:00 // via Zoom


Een ONLINE workshop om jouw gegevens (en die van je klanten) te beschermen.

 

Meld je aan

Ruim 25% van ZZP’ers wordt slachtoffer van cybercriminaliteit.

 

Hackers worden steeds slimmer en beter in het verhullen van hun intenties. Daarom is het belangrijk dat jij ook op digitaal vlak jezelf leert te verdedigen.

Als je denkt dat je veilig bent omdat je “te klein bent”, “niks te verbergen hebt” of omdat je “Apple gebruikt”, dan loop je juist risico. 80% van de cybercriminaliteit wordt namelijk mogelijk gemaakt door menselijke fouten. En iedere kleine fout is een ingang voor een hacker. Om bij jouw gegevens te komen, of iemand waar jij contact mee hebt.

Je kennis up-to-date houden speelt daarbij een belangrijke rol. Maar ook het inschakelen van een bekwame experts die je persoonlijk kunnen adviseren. De workshop Digitale Zelfverdediging voor ZZP’ers verkleint je de kans op gedoe met je ICT. Je leert voor jou relevante risico’s te beperken, zodat jouw bedrijf niet stil komt te liggen.

je bent nooit te klein voor een hacker


Je hebt wél iets te verbergen ;-)


Investeer nu, om later gedoe te voorkomen


Bescherm jezelf in 3 stappen

1. Aanmelden

Schrijf je in voor de workshop. We zorgen dan dat je erachter komt wat je kunt doen.


2. Workshop

In de interactieve online sessie krijg je inzicht in de risico's voor jouw persoonlijke situatie.


3. 1-op-1 sessie

In een persoonlijke sessie van 30 minuten helpt één van onze experts je verder.


Details

✔ Online interactieve workshop via Zoom op 5 oktober van 9:00 tot 11:00

✔ Op afspraak een persoonlijke Zoom-sessie (30min) met een expert voor jouw platform (Windows of Apple)

✔ Investering: €25,- (vrijgesteld van BTW) 

✔ Leden van MKB-Limburg kunnen kosteloos meedoen

 

Meld je aan

Als ZZP’er verwacht je niet snel slachtoffer van cybercrime te worden.

 

Wist je echter dat een groot deel van de cybercrime geautomatiseerd is? Hierdoor maakt het niet uit of je een ZZP’er of groot bedrijf bent. De hacker zoekt gewoon een 'open deur'.

Vanuit ECCW zien wij dagelijks de schade die cybercriminelen aanrichten. Bij grote bedrijven, particulieren maar ook bij ZZP’ers. Ruim 25% van ZZP’ers wordt slachtoffer van cybercriminaliteit.

Je wilt niet dat je bedrijf stil ligt vanwege een hack, of dat jij jouw klanten moet uitleggen dat iemand hun gegevens gestolen heeft. Je kunt dit voorkomen door jezelf en je bedrijf cyberweerbaar te maken. 

Het ECCW (ExpertiseCentrum CyberWeerbaarheid) is een samenwerkingsverband van organisaties die bezig zijn met veiligheid en gegevens. We helpen ondernemers in het mkb om zich te wapenen tegen de risico’s van cybercriminaliteit.