Irma Vermeulen: ineens hadden we een andere naam!

Irma Vermeulen runt samen met haar man onder andere een bedrijf dat zich bezig houdt met het meten van leereffecten van online trainingen en instructies. Prive hadden ze een Marktplaats-account. Die gebruikten ze niet erg intensief. Bij het checken van hun mail kwam Irma erachter dat haar man ineens een andere naam had! Vreemd en niet zo snel opgelost. Kijk maar mee.

Henk Rozeboom: mijn factuurgegevens waren gestolen.

Henk vertelt in deze video hoe een strop van vele tienduizenden euro's zijn bedrijf bespaart bleef door een oplettende medewerker van een buitenlandse klant.

Dick Bos: we waren alles kwijt!

Dick -voormalig ondernemer- vertelt in deze video hoe hij al zijn gegevens inclusief de familiefoto's kwijtraakte door een mailtje van een kennis te openen. Althans, dat dacht hij.

Wat doe je als je gehackt wordt?

 

Digitale Veiligheid moet je doen! Dat was het motto van de workshop die het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid gisteren organiseerde in samenwerking met de MediaInn in Sittard. Een groep van 20 mensen ging zelf aan het werk en ondervond aan den lijve wat er gebeurt als je scherm op zwart gaat en je bedrijf toch door moet.

Ook ge├»nteresseerd in een actieve workshop rondom de digitale veiligheid van je bedrijf of organisatie? Stuur een mailtje aan duijsens@eccw.nl