19 april 2021
Cybersecurity: wat gebeurt er voor de hacker jouw bedrijf vindt?

Cybersecurity: wat gebeurt er voor de hacker jouw bedrijf vindt?

Na de hack van de Universiteit Maastricht waren studenten en medewerkers een aantal weken niet in staat om bij hun gegevens te komen en aan het werk te gaan. Een forse impact op de organisatie nog los van de kosten. In dit Engelstalige webinar legt CIO Michiel Borgers van de UM wat die impact precies was. Etay Maor, een gerenommeerde cybersecurity-onderzoeker vertelt wat er vooraf gaat aan een dergelijke hack. Hoe gaan hackers te werk, welke rol spelen criminele en statelijke actoren daarbij en natuurlijk, wat zijn de laatste trends op het gebied van hackingtechnologie. Israel is op het gebied van cybersecurity een vooraanstaand lid van de internationale gemeenschap. Amir Fass, CEO van Brightech Solutions geeft een inkijkje in de meest recente ontwikkelingen op security gebied in de Israëlische tech-industrie.

De seminar is interessant voor ondernemers die meer willen weten over de wereld van cybercriminelen en hun werkwijze maar zeker ook voor IT-professionals. Het event zal Engelstalig zijn. Aanmelden kun je via onderstaande link.

https://www.brightlands.com/en/brightlands-smart-services-campus/event/webinar-cyber-security-and-hacking

29 april 2021
Aflevering 6: De Ondernemer draait door cybersecurity in de agrosector

Aflevering 6: De Ondernemer draait door cybersecurity in de agrosector

Cybercrime risico’s in de agrarische sector

Op donderdag 29 april 2021 is het zover: van 20:00
tot 21:00 uur vindt de volgende editie plaats van de cybertalkshow ‘De Ondernemer Draait Door’ vanuit de Boeren-Box in Groningen. In deze talkshow gaat het om: cybercrime risico’s in de agrarische sector.

Houd mij op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die het Expertisecentrum Weerbaarheid Limburg organiseert? Laat dan u gegevens achter via het onderstaande formulier.