Ontbijtsessie Kerkrade: Je bent nooit te klein voor een hacker!

Ontbijtsessie Kerkrade: Je bent nooit te klein voor een hacker!

In deze anderhalf uur zullen de sprekers onder andere ingaan op de fenomenen ‘ransomware' en 'social engineering'. Veel voorkomende vormen van cybercriminaliteit. Wat zijn de nieuwste trends in hackersland op dit gebied en hoe herkent u ze? Verder krijgt U praktische tips en handvatten om misbruik te voorkomen in uw eigen bedrijf. We gaan tijdens deze bijeenkomst ook in op de vraag: Wat doe je als het toch een keer mis gaat?. Na deze bijeenkomst weet u wat de meest basale zaken zijn die u geregeld moet hebben en hoe u dat doet.

Jeroen Duijsens: projectleider van het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid Limburg. Hij neemt u mee door de meest recente ontwikkelingen op het gebied van digitalisering.

Erik van der Heijden: ethical hacker en verbonden aan het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid Limburg en werkzaam voor CybersecurIT. Hij vertelt u meer over ransomware en social engineering.

Het programma:

07.30-08.00 Inloop en ontbijt, opening door wethouder Dion Schneider

08.00-09.00 Je bent nooit te klein voor een hacker! 

09.00-09.30 Wat kun je zelf doen om je veiligheid te vergroten? 

De sprekers nemen met u een aantal tips door om de digitale beveilgiingvan uw bedrijf te vergroten. En er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen

09.30 Afronding

U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst,

Datum 28 oktober 2019
Tijd 07:30 t/m 09:30
LocatieBusiness Club West is op de 2e etage.
Roda JC Ring 1, 6466 NH Kerkrade
Terug naar het overzicht