Certificeren van je informatiebeveiliging: Wanneer heeft het zin? En wat levert het op?

Certificeren van je informatiebeveiliging: Wanneer heeft het zin? En wat levert het op?

Om antwoord te kunnen geven op de vragen die we in het begin aankaarten organiseren het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid en het Cybersecurity Centrum voor Maakindustrie samen met TÜV Nederland een online event waarbij je een introductie krijgt in de wereld van het certificeren van informatiebeveiliging. In een uur tijd krijg je antwoord op de volgende vragen:

· Waar hebben we het eigenlijk over?

· Wanneer is certificeren van informatiebeveiliging zinvol?

· Wat kost het aan geld en tijd?

· Hoe pak je het aan als je aan de slag wilt?

 

Programma

We beginnen met een inleiding voor de ondernemer waarin de hoofdlijnen aan de orde komen. Die wordt verzorgd door Nico Nijhuis, lead-auditor bij de TÜV Nederland. Daarna gaan de gasten vanuit verschillende invalshoeken in een talkshow-opzet onder leiding van Liesbeth Hoilterman (Cybersecurity Centrum voor Maakindustrie) met elkaar hierover in gesprek. En als deelnemer discussieer je mee via de chat.

Aan tafel zitten Marcel Wewers, ondernemer (Extern-IT, IT-dienstverlener); Geoffrey Langen, begeleider van certficeringstrajecten (Ateron), Jeroen Duijsens, projectleider Expertisecentrum Cyberweerbaarheid en Nico Nijhuis (TÜV Nederland).

We belichten het onderwerp daarmee vanuit diverse kanten: auditor, certificaathouder, consultant en opdrachtgever. Op die manier willen we ja als ondernemer een zo compleet beeld geven zodat je kunt beoordelen wanneer certificering je onderneming verder helpt.

Aanmelden

Datum 8 april 2021
Tijd 16:00 t/m 17:00
LocatieOnline
Terug naar het overzicht